четвер, 22 травня 2008 19:06

Ані Лорак пророкують четверте місце на "Євробаченні"

У четвер увечері в столиці Сербії Белграді відбувся другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення". У ньому виступила представниця України 29-річна Ані Лорак з піснею "Шейді леді".

Перед півфіналом сербські букмекерські контори найбільше ставили на Ані Лорак, 33-річну шведку Шарлотту Переллі та її однолітку з Грузії — незрячу співачку Діану Гурцкую.

2007-го у фінал не вийшов жоден виконавець із Західної Європи. У ньому виступали лише представники Великої Британії, Німеччини, Франції та Іспанії. Ці країни є засновниками "Євробачення", тому мають гарантоване місце у фіналі. Аби розбити "кругову поруку" східноєвропейців, цьогоріч сусідні країни, які підтримують одна одну на конкурсі, в півфіналах розвели по різних групах.

Перший півфінал не викликав ажіотажу в жителів Белграда. Палац спорту, розрахований на 25 тис. місць, заповнили на третину. Квитки в перекупників можна було придбати на наші гроші за 300 грн.

Пояснюють, що сербів передусім цікавить виступ власного дуету: 24-річної Єлени Томашевіч і Бори Дуґіча, 58 років, які на правах господарів уже у фіналі.

В українській букмекерській конторі "Парі матч" сербський дует ставлять на друге місце. Третя — 21-річна  вірменська співачка Сірушо, Ані Лорак поки що четверта. Найбільше ставлять на перемогу 26-річного росіянина Діми Білана.  Два роки тому співак уже брав участь у "Євробаченні". Він поступився першим місцем рок-групі з Фінляндії "Лорді".

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак пророкують четверте місце на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі