понеділок, 10 грудня 2007 15:23

Андрій Бенкендорф додав у "Сповідь Дон Жуана" еротичну сцену

Київському режисерові Андрію Бенкендорфу, 61 рік, довелося робити додаткові зйомки до свого нового фільму "Сповідь Дон Жуана". Дознімали 4 грудня.

— Продюсери обурилися тим, що у фільмі немає еротичної сцени. Мовляв, як це: Дон Жуан і без еротики? — розповідає він на прес-конференції, що відбулася минулого четверга. — Але я, чесно кажучи, не розумію, для чого у фільмі, де головний герой — імпотент, еротична сцена. Але треба, то треба — зняли.

Стрічка за мотивами п"єси Анатолія Крима "Сповідь цнотливого бабія" є спільним проектом кінокомпаній "Файно-Компані" та "Inter Media Production".

Літнього Дон Жуана грає 76-річний грузинський актор Нодар Мгалоблішвилі. Він втілив графа Каліостро в комедії "Формула кохання". Зйомки відбувалися у Воронцовському та Лівадійському палацах у Криму.

— Іспанію знімали в Україні, щоб було економніше, — продовжує Андрій Бенкендорф. Щоб зняти Іспанію в Іспанії, треба платити великі кошти. А в тут це безкоштовно. Ми нічого не втратили: Крим буде схожий на Іспанію. Я по бідноті кажу продюсерам: "Ми знімемо Швецію в Пітері, а Німеччину в Таллінні можна відзняти…"

Стрічку покажуть в лютому наступного року на українському телеканалі "Інтер", а потім продадуть російському телебаченню.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Бенкендорф додав у "Сповідь Дон Жуана" еротичну сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі