пʼятниця, 18 березня 2011 02:00

Аморі Вассі прогнозують перемогу на Євробаченні

Автор: фото з сайта www.glomu.ru
  Французького оперного співака Аморі Вассі називають янголом із потужним голосом
Французького оперного співака Аморі Вассі називають янголом із потужним голосом

Цього тижня в букмекерських конторах почали приймати ставки на пісенний конкурс Євробачення. Найімовірнішим претендентом на перемогу називають французького тенора 21-річного Аморі Вассі з піснею "Мрія".

— Світові критики називають його музичним янголом із потужним голосом, — розповідає працівник однієї з британських букмекерських контор. — На Євробачення ще не приїжджали оперні співаки, тому він має великі шанси на перемогу. До того ж Франція востаннє вигравала Євробачення ще 1977-го.

Аморі Вассі працює в паризькій опері. Записав два альбоми, за рік вони розійшлися 250-тисячним накладом.

Менше ставлять на співаків із Норвегії, Великої Британії, Естонії та Німеччини. Росія ділить шосте місце зі Швецією. Замикають десятку Азербайджан, Боснія і Герцеговина та Угорщина. Україна посідає 30-ту сходинку.

— Ми їдемо на Євробачення лише за першим місцем, — говорить 40-річний Тимофій Нагорний, продюсер української учасниці Міки Ньютон. — Якби не сподівалися на перемогу, не затівали б цієї тяганини. За тиждень Міка виступатиме в Європі. Там про неї дізнаються і почнуть робити ставки. Найбільшими конкурентами вважаємо учасників з Австрії, Росії та Англії.

Фінал конкурсу відбудеться 14 травня в німецькому місті Дюссельдорфі. Будуть представлені 43 країни.

Зараз ви читаєте новину «Аморі Вассі прогнозують перемогу на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі