середа, 26 вересня 2007 17:14

Алла Пугачова та Софія Ротару заспівають дуетом

Наприкінці грудня в московському Кремлівському палаці відбудеться сольний концерт української співачки Софії Ротару, 60 років. Шоу ставитиме російська співачка Алла Пугачова, 58 років. Вони із Софією Ротару заспівають дуетом. Однак поки що не вирішили, яку пісню виконають разом. Можливо, це буде нова композиція на слова російського поета Іллі Рєзніка.

Виступати разом співачки вирішили після того, як Ротару запросила Пугачову на своє 60-річчя, яке святкували в Лівадійському палаці у Криму 7 серпня. Раніше у пресі писали, що вони ворогують із 1980 року. Тоді Пугачова готувалася до зйомок фільму "Душа", в якому мала грати примадонну. Режисером був її чоловік Олександр Стефанович. Однак у розпал роботи подружжя розлучилося. Стефанович запросив на роль, яку писали для Алли Борисівни, Ротару. Стрічка "Душа" зібрала в прокаті 1982 року в Радянському Союзі 33 млн глядачів. Відтоді співачки начебто не розмовляли. Аж доки торік Пугачова не запросила Ротару на зйомки концерту "Пісня року" в Москві.

— Як я можу не любити Софію Михайлівну? Як Ротару може мене не любити? Ми ж із нею стільки років рука об руку йдемо разом! — каже Пугачова.

— Нам із Аллою нічого ділити, — погоджується Софія Ротару. — У кожної з нас своя творча доля.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова та Софія Ротару заспівають дуетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі