четвер, 24 травня 2007 17:35

Алла Пугачова подарувала Тіні Кароль пісню

22-річна українська співачка Тіна Кароль у середу виступила на арені Сімферопольського цирку. До кримської столиці Тіна приїхала зі сходу України, де була на гастролях.

На прес-конференцію артистка прийшла з новим продюсером Євгеном Огирем. По-дружньому цікавиться настроєм журналістів, і, не дочекавшись відповіді, скаржиться на спеку. Співачка в доброму гуморі. Намагається жартувати. У Кароль коса а-ля Тимошенко. Хтось із журналістів каже, що зачіска Тіні пасує.

— Да, — погоджується вона, — причёску мне делала лично Юлия Владимировна.

Більше жартувати на тему політики Тіна не ризикнула. Не стала говорити і про особисте життя. Коли її питають про розрив із продюсером Олегом Чорним, по обличчю Тіни пробігає тінь.

— Ми розійшлись назавжди, у подальшій роботі нема потреби, — сухо відповідає.

Колишній продюсер Тіни Кароль, як стало відомо "ГПУ", полетів зі своєю дівчиною на Каннський кінофестиваль.

Кароль зізнається, що готує новий альбом. На його підтримку восени зробить ще один концертний тур по Україні. Кілька пісень із нового альбому виконає у червні на київському фестивалі "Таврійські ігри".

— А до Нового року видам збірку власних фантазійних казок для дітей, — зізнається.

Але більше про казки розповідати не захотіла.

— Рано ще, — пояснила.

Розповідає, що на гастролях у Полтаві глядачі їй дарували золоті прикраси та зірки з камінців Сваровські. А на концерті в Херсоні якийсь молодий чоловік вийшов на сцену, одягнув Тіні на руку золотий перстень з діамантом. А на вухо шепнув: "Будь моєю дружиною".

— Але я не погодилася, — сміється Тіна. — Бачила того чоловіка уперше в житті. Лишати у себе такий дорогий подарунок не маю права. Але й повернути не знаю кому. Залицяльник адреси не залишив.

Кароль також мріє про спільний проект із Аллою Пугачовою. 2005-го Тіна брала участь у музичному конкурсі "Нова хвиля" у Юрмалі. І російська примадонна вручила їй спеціальний приз $50 тис.

— Нещодавно Пугачова подарувала мені власну пісню, — розповідає Тіна. — Над нею зараз працюють мої аранжувальники. Коли я востаннє була у Москві, бачила Аллу Борисівну. Вона дала мені кілька порад. Яких — секрет, — загадково усміхається і додає: — Професійних.

На концерті Тіни Кароль зала була повна. Але у розпал виступу зі співачкою стався конфуз. Її блискавка на сукні луснула. І Тіна притримувала розрив руками ще кілька пісень — до кінця концерту. Потім співачка чартерним рейсом поїхала на концерт до Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова подарувала Тіні Кароль пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі