четвер, 26 квітня 2007 19:06

Альбом "Океану Ельзи" став платиновим у перший день продажу

Гурт "Океан Ельзи" презентував цієї середи альбом "Міра" у столичному готелі "Прем"єр-палац".

— Це особливий день не тільки через вихід альбому, — каже 31-річний лідер гурту Святослав Вакарчук. — Сьогодні день народження моєї коханої жінки, — каже про стилістку Лялю Фонарьову. — Для мене це подвійне свято.

Коштує "Міра" 25 грн. В альбомі 12 пісень. Серед них композиція "Все буде добре", на яку вже знято кліп. Але нема пісні "Веселі, брате, часи настали".

— Це окремий проект, який до музичної індустрії не має ніякого відношення, — пояснив Вакарчук.

На диску є переговори Святослава із звукорежисером.

— Зробіть голосніше, — просить він. — Дякую. Це має вас перенести в студію, — пояснює журналістам. — Щоб ви відчули атмосферу. Я ніколи не граю на публіку. Не можна вести закулісне життя, коли вже стоїш на сцені або записуєш платівку. Я забуваю на перших концертах слова, і не соромлюся цього. Часто прошу Мілоша, — говорить про клавішника Мілоша Єліча, — щоб нагадав.

Вакарчук повідомляє, що альбом "Міра" не був запланований.

— Присвятили його загиблому другові Сергієві Товстолужському, — каже про музичного продюсера "Океану Ельзи", який повісився у березні у власній квартирі.

У травні гурт починає тур Україною.

Ще до виходу "Міри" в Інтернеті альбом замовили 170 тис. слухачів. Диск став платиновим у перший день продажу.

Зараз ви читаєте новину «Альбом "Океану Ельзи" став платиновим у перший день продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі