Лідер гурту "Тік" Віктор Бронюк розкрив секрети легкого приготування страв.
Ними ділиться у кулінарному шоу "Перше, друге та компот"
Лайфхаки Віктора Бронюка:
1. Не додавайте кріп до страв перед смаженням
Запечений кріп втрачає аромат і приємний зовнішній вигляд. Додавати свіжу зелень до готових страв, щоб повністю розкрити корисні властивості зелені.
2. Солити овочі для засмажки.
Так вони пустять сік і будуть менше пригорати. Можна приготувати соковиту засмажку з додаванням мінімум олії чи вершкового масла.
3. Протирати сухою серветкою сковорідку перед використанням
У розігрітій олії вода стрілятиме, а мокрі продукти почнуть прилипати.
Не варто використовувати для смаження живу олію прямого віджиму, бо буде різко відчуватися смак рослини, з якої виготовлена олія – соняшника чи кукурудзи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарний тренд 2020: як апетитно подати нарізку
4. Одноразовий пакет замість тарілки для паніровки
Засипати у пакет борошно, закривши краї. Потрусити, щоб рівномірно розприділити борошно. Так робоча поверхня буде чистою, а залишки можна буде повторно використати.
5. Сіль від цибулі
Щоб цибуля при нарізанні не пекла очі, посипати дошку сіллю. Сіль буде вбирати сік цибулі, і він не подразнюватиме очі.
Рукола урізноманітнює весняний раціон. Вона містить вітаміни групи В, вітамін С, залізо, мідь, цинк, селен, магній, калій, кальцій. Також добре впливає на нервову систему і не дає розвиватися раковим клітинам.
Зелень добре поєднується з різними сирами, м'ясом і рибою. Руколу часто додають в пасту, піцу, різото, а також в популярний соус песто.
Коментарі