четвер, 07 травня 2020 15:29

Зіркові секрети: Віктор Бронюк поділився кулінарними лайфхаками

Зіркові секрети: Віктор Бронюк поділився кулінарними лайфхаками
Віктор Бронюк розповів кулінарні секрети. Фото: ictv.ua

Лідер гурту "Тік" Віктор Бронюк розкрив секрети легкого приготування страв.

Ними ділиться у кулінарному шоу "Перше, друге та компот"

Лайфхаки Віктора Бронюка:

1. Не додавайте кріп до страв перед смаженням

Запечений кріп втрачає аромат і приємний зовнішній вигляд. Додавати свіжу зелень до готових страв, щоб повністю розкрити корисні властивості зелені.

2. Солити овочі для засмажки.

Так вони пустять сік і будуть менше пригорати. Можна приготувати соковиту засмажку з додаванням мінімум олії чи вершкового масла.

3. Протирати сухою серветкою сковорідку перед використанням

У розігрітій олії вода стрілятиме, а мокрі продукти почнуть прилипати.

Не варто використовувати для смаження живу олію прямого віджиму, бо буде різко відчуватися смак рослини, з якої виготовлена олія – соняшника чи кукурудзи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарний тренд 2020: як апетитно подати нарізку

4. Одноразовий пакет замість тарілки для паніровки

Засипати у пакет борошно, закривши краї. Потрусити, щоб рівномірно розприділити борошно. Так робоча поверхня буде чистою, а залишки можна буде повторно використати.

5. Сіль від цибулі

Щоб цибуля при нарізанні не пекла очі, посипати дошку сіллю. Сіль буде вбирати сік цибулі, і він не подразнюватиме очі.

Рукола урізноманітнює весняний раціон. Вона містить вітаміни групи В, вітамін С, залізо, мідь, цинк, селен, магній, калій, кальцій. Також добре впливає на нервову систему і не дає розвиватися раковим клітинам.

Зелень добре поєднується з різними сирами, м'ясом і рибою. Руколу часто додають в пасту, піцу, різото, а також в популярний соус песто.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові секрети: Віктор Бронюк поділився кулінарними лайфхаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі