понеділок, 20 липня 2020 12:09

Закуска з кабачків: рулети фарширують хрусткою начинкою

Закуска з кабачків: рулети фарширують хрусткою начинкою
Рулети з кабачків начиняють горіхами та зеленню. Фото: smak.cx.ua

Кабачки смакують не тільки з часником чи курячим філе. Дивовижна закуска з них та волоських горіхів. Для цього кабачки ріжуть овочечисткою та згортають рулетами.

Їх начиняють горіхами та петрушкою. Така страва поживна та апетитна.

Інгредієнти:

Кабачок – 70 г

Волоський горіх – 45 г

Зернова гірчиця – 1 ч. л.

Часник – 1 зубець

Зелень (петрушка, кріп) – пучок

Сік лимона – 50 мл

Мед – 50 мл

Гірчиця – 50 мл

Олія – 100 мл

Приготування:

Кабачки нарізати тонкими пластинами вздовж. Має вийти 8 штук. Їх підсмажити з обох боків.

Для заправки збити лимонний сік, мед, олію та гірчицю. Присмачити сіллю.

Волоські горіхи подрібнити в блендері. Додатио часник, зелень, зернову гірчицю та заправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню

Помастити цим пластини кабачка і загорнути рулетом. Скріпити шпажкою, але вони й так добре тримають форму.

На тарілку покласти лист салату, виставити рулети з кабачків. Прикрасити ягодами та насінням гарбуза.

За класичним рецептом французи готують рататуй із баклажанів, цукіні, кабачків, помідорів і перцю. Однак деякі господині в Іспанії додають до нього шматочки м'яса або сала. Страва чудово поєднується з рибою.

Рецепт далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Закуска з кабачків: рулети фарширують хрусткою начинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі