субота, 25 вересня 2021 02:28

Вибух смаку: як приготувати фаршировані сирники за рецептом Клопотенка

Вибух смаку: як приготувати фаршировані сирники за рецептом Клопотенка
Час приготування 17 хв. Фото: klopotenko.com

Якщо класичні сирники набридли, страву можна урізноманітнити начинками. Обрати можна будь-яку: шоколад, ягоди, шматочки фруктів чи згущене молоко. Все залежить від смакових вподобань родини.

"Сьогодні дам вам чудовий рецепт сирників на сковороді. Їх секрет у тому, що це будуть сирники, фаршировані вареною згущенкою. Такий сирник з начинкою обов'язково стане одним з ваших улюблених, адже до нього можна не подавати сметану чи варення, роль соусу буде відігравати начинка, що витікатиме зсередини. Обов'язково приготуйте ці незвичайні та дуже смачні сирники", - розповів шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

кисломолочний сир 9% - 330 г;

борошно - 90 г;

сіль - дрібка;

цукор - 1 ст. л.;

яйце - 1 шт.;

варене згущене молоко - 6 ч. л.;

олія - за смаком.

Приготування:

Змішати сир, яйце, цукор, сіль та борошно. Замісити тісто. Сформувати сирники, приплюснути та викласти чайну ложку начинки. Зліпити краї та повторно приплюснути. Запанірувати кожен сирник у борошні. Обсмажити на сковороді з обох боків до готовності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суботній сніданок: три страви з якими впорається навіть дитина

Кавові коктейлі особливо популярні восени. Бо не лише зігрівають, але й збадьорюють. При цьому не потребують складного процесу приготування та великої кількості інгредієнтів. Все швидко, просто та смачно.

Зараз ви читаєте новину «Вибух смаку: як приготувати фаршировані сирники за рецептом Клопотенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі