пʼятниця, 18 вересня 2020 12:30

Швидкий рецепт: пасту присмачують баклажанами та сиром

Швидкий рецепт: пасту присмачують баклажанами та сиром
У 100 грамах міститься 156 калорій. Фото: Markus Spiske from Pexels

Помідори, сир та баклажани гармонійно поєднуються із пастою. Страва виходить ситною, ароматною та естетично привабливою. Окрім цього її можна приготувати з куркою, грибами, шинкою.

Інгредієнти:

паста - 100 г

баклажан - 1 шт.

часник - 3 зубці

пармезан - 120 г

оливкова олія - 2 ст. л.

помідори чері - 100 г

зелений базилік – за смаком

орегано – за смаком

сіль, перець – за смаком

Приготування:

Відварити пасту до стану аль денте. Баклажан нарізати брусочками. Посолити та залити водою, залишити на 15-20 хвилин, щоб позбавитися гіркоти. Промити, висушити овоч. Часник очистити та дрібно нарізати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитне спагеті: показали вражаючі способи подачі страви

У сковороді розігріти оливкову олію, викласти нарізаний часник і обсмажити баклажани до готовності. Перекласти пасту на сковороду та додати чері, орегано і базилік, перемішати. Настояти кілька хвилин. Подати, посипавши пармезаном.

Зі звичних спагеті можна зробити ресторанну страву, додавши червоного вина. Виходить пікантний смак та оригінальна подача. У спагеті кладуть куряче філе з червоним меленим перцем. Зверху посипають порізаною петрушкою.

Зараз ви читаєте новину «Швидкий рецепт: пасту присмачують баклажанами та сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі