Суддя "Майстер шеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася рецептом швидкого салату. Для його приготування можна використати великодні яйця.
Пікантний соус доповнить страву смаком та ароматом.
Про це шеф-кухар написала в Інстаграм.
Інгредієнти:
свіже листя салату
варені яйця
запечене філе курки
Для соусу:
100 г консервованого в олії тунця
1 жовток
1 ч. л гірчиці
150 г олії
1 зубчик часнику
50 г сиру Пармезан
сік лимона
Приготування:
Для соусу змішати курячий жовток, лимонний сік, гірчицю, сіль та цукор. Перемішати інгредієнти.
Збиваючи масу влити тонкою цівкою олію.
У готовий соус додати подрібнений часник, пармезан, ще трохи лимонного соку та консервований тунець. Збити масу блендером до однорідної консистенції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кекси наче букети: кондитер навчає робити вражаючі десерти
В тарілці змішати листя салату, нарізані варені яйця та запечене філе птиці.
Полити салат соусом туна та посипати зеленою цибулею.
Переможниця 3-го сезону "Майстер шефа" і теперішня суддя цього шоу Ольга Мартиновська поділилася рецептом чизкейку. Він у неї карамельний. Ця страва - один із найпопулярніших десертів у світі.
Коментарі