вівторок, 11 травня 2021 16:30

Суддя "Майстер шеф" навчила, куди подіти великодні яйця

Автор: lady.tochka.net
  Ольга Мартиновська готує весняний салат з курки та зелені
Ольга Мартиновська готує весняний салат з курки та зелені

Суддя "Майстер шеф. Професіонали-3" Ольга Мартиновська поділилася рецептом швидкого салату. Для його приготування можна використати великодні яйця.

Пікантний соус доповнить страву смаком та ароматом.

Про це шеф-кухар написала в Інстаграм.

Інгредієнти:

свіже листя салату

варені яйця

запечене філе курки

Для соусу:

100 г консервованого в олії тунця

1 жовток

1 ч. л гірчиці

150 г олії

1 зубчик часнику

50 г сиру Пармезан

сік лимона

Приготування:

Для соусу змішати курячий жовток, лимонний сік, гірчицю, сіль та цукор. Перемішати інгредієнти.

Збиваючи масу влити тонкою цівкою олію.

У готовий соус додати подрібнений часник, пармезан, ще трохи лимонного соку та консервований тунець. Збити масу блендером до однорідної консистенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кекси наче букети: кондитер навчає робити вражаючі десерти

В тарілці змішати листя салату, нарізані варені яйця та запечене філе птиці.

Полити салат соусом туна та посипати зеленою цибулею.

Переможниця 3-го сезону "Майстер шефа" і теперішня суддя цього шоу Ольга Мартиновська поділилася рецептом чизкейку. Він у неї карамельний. Ця страва - один із найпопулярніших десертів у світі.

Зараз ви читаєте новину «Суддя "Майстер шеф" навчила, куди подіти великодні яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі