четвер, 29 жовтня 2020 16:01

Смачна "бомба": як приготувати реберця з апетитною скоринкою

Смачна "бомба": як приготувати реберця з апетитною скоринкою
Запікають протягом 30 хвилин. Фото: depositphotos.com

Хочеться здивувати коханого чимось смачненьким - ароматні реберця у пряному медово-соєвому соусі точно не підведуть. Страва виходить соковитою та з неймовірно апетитною. Чудово смакує з овочами гриль.

Інгредієнти:

свині ребра - 1 кг

кетчуп - 4 ст.л.

олія - 2 ст.л.

соєвий соус - 4 ст.л.

гірчиця - 1 ст.л.

мед - 2 ст.л.

перець червоний мелений - за смаком

перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

Змішати для маринаду гірчицю, мед, кетчуп, соєвий соус, рослинну олію, чорний і червоний перець. Замаринувати ребра і покласти в холодильник на 3-4 години. Викласти м'ясо на деко й полити залишками маринаду. Запікати в духовці при 170 градусах протягом 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали швидкий рецепт запечених лінивих голубців

Часто господині роблять дрібні помилки, якими псують страву. Або не використовують залишки з попередньої, щоб присмачити нову. Наприклад, виливають жир після смаження бекону. Він може стати соусом.

Зараз ви читаєте новину «Смачна "бомба": як приготувати реберця з апетитною скоринкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі