понеділок, 24 травня 2021 14:22

Секрети бургера: соковиті котлети від експерта Тетяни Литвинової

Секрети бургера: соковиті котлети від експерта Тетяни Литвинової
Як приготувати бургери: рецепт від кулінара Тетяни Литвинової. Фото: domashniy.ru

Кулінарка Тетяна Литвинова поділилася рецептом приготування котлети для бургера. Щоб вона була соковитою, у м'ясний фарш додала сало й ретельно відбила.

Інгредієнти:

800 г яловичини

200 г сала

томати

солені огірки

бекон

салат Айсберг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Райська насолода: рецепт кокосового торту без яєць від експерта

Приготування:

М'ясо із салом подрібнити в м'ясорубці. У готовий фарш додати спеції й усе відбити.

На пергаменті сформувати котлети за допомогою кулінарного кільця 11 см. Згори накрити пергаментом, поставити в холодильник на 1 год.

Покласти на розігріту решітку котлети, обсмажити на вугіллі з двох сторін 3-5 хв. Томати та огірки нарізати кільцями. Сир, бекон - скибками.

Щоб булочка була м'якою та ніжною, потримати її над парою 30 сек. Розрізати навпіл, викласти на решітку.

На гарячу котлету покласти сир із двох сторін. Далі - томатний соус, салат, готову котлету із сиром, згори - томати, бекон, збризнути олією.

Другу частину булочки помастити гірчицею. Накрити бургер, закріпити шпажкою й покласти на тарілку.

Кулінарна експертка Тетяна Литвинова готує булочки для бургерів. Вони підійдуть для домашніх посиденьок і пікніка. Випічка виходить пишною та смачною. Радить для ніжної текстури потримати тісто над парою 30 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Секрети бургера: соковиті котлети від експерта Тетяни Литвинової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі