Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2020 19:31

Прима балету Катерина Кухар розповіла, чим харчується на карантині
9

Катерина Кухар любить овочі й рибу, хоча зрідка ласує цукерками
Фото: надала Катерина Кухар
Катерина Кухар любить овочі й рибу, хоча зрідка ласує цукерками
Катерина Кухар любить овочі й рибу, хоча зрідка ласує цукерками
Катерина Кухар любить овочі й рибу, хоча зрідка ласує цукерками
Катерина Кухар любить овочі й рибу, хоча зрідка ласує цукерками

Приму-балерину Катерину Кухар часто запитують про те, як їй вдається тримати себе в ідеальній формі. Тому Катерина вирішила поділитися своїм меню на день. Ось приблизне меню одного дня прими в період вимушених вихідних.

"Мій раціон харчування практично не змінився, - розповідає прима. - Ранок я завжди починаю зі склянки теплої води з лимоном. Потім обов'язково чашечка свіжозвареної кави з лимоном і кардамоном. Вчора на сніданок у мене було одне варене яйце некруто і маленька шоколадна цукерка. Сьогодні я снідала сиром Dorblu, а на десерт була знову одна цукерка.

Денний перекус складався зі шматочка хліба зі злаками, маслом і щучою ікрою. Хліба з'їдаю максимум один шматочок в день, як правило на сніданок, дуже рідко на обід. Також їм одну чайну ложечку коктейлю Амосова: чорнослив, інжир, курага, родзинки, мед, волоські горіхи, лимон.

На обід - легкий суп, бульйон який готувався на морепродуктах - наприклад, червоній рибі. Після додаємо овочі, цибулю порей, брокколі, стручкову міні кукурудзу, спаржу, стручкову квасолю, гриби і цукіні. Я люблю, щоб вони були аль денте, трохи хрустіли, тому гриби і цукіні додаємо в самому кінці ", - ділиться секретами балерина.

Зараз вона з задоволенням під час обіду дозволяє собі келих білого або червоного вина.

"На вечерю краще овочі, які можуть бути як свіжі, так і приготовані на пару або гриль, а до них люблю рибу або морепродукти. Хоча трапляється, що тішу себе хачапурі з сиром і м'ясом або ж можу дозволити собі смажену картопельку, класичну піцу на тонкому тісті.

Чого я однозначно не їм на ніч - макарони, торти. Особливо не люблю бісквітне тісто. Також намагаюся не переїдати, а навпаки після прийому їжі залишатися з легким відчуттям голоду. Якщо Саша мені принесе ароматний французький круасан, я його весь ніколи не з'їм, а поділю на три частини і з'їм тільки одну з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пухкі мафіни з черствої паски

Увечері люблю трав'яні чаї. Їх, як правило, мені робить Саша. Вони у нього просто чарівні, з імбирем, червоним перцем, лаймом, з медом, з м'ятою, мелісою, з ромашкою, лавандою або чебрецем ", - каже Катерина Кухар.

Прима-балерина Катерина Кухар під час "вимушеного відпочинку" вирішила поекспериментувати зі своїм образом і освітлити колір волосся. Балерина на 33-й день карантину перефарбувалася з брюнетки в коньячний блонд.

Зараз ви читаєте новину «Прима балету Катерина Кухар розповіла, чим харчується на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути