пʼятниця, 19 лютого 2021 02:28

На заздрість усім: як здивувати гостей яскравою нарізкою
13

Фото: idei-dekoru.com

Сервірування важлива настільки, як і смак. Тому можна довго простояти біля плити, але страва викличе менший захват, ніж закусочна тарілка. Все тому, що вона яскрава та апетитна. Але це можливо тільки за умови правильного її складання.

Скільки б гарячих страв не планувалося подати до святкового столу, але холодна закуска обов'язково повинна бути. Гості оцінять ароматну м'ясну нарізку, яка є незамінною річчю на святковому столі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лимонна спокуса: як зробити ніжний чізкейк

При цьому подавати її слід на найкрасивішій тарілці, гарно прикрасивши. Крім ковбас та сиру, можна додати овочі та горішки. Аякщо це легка закуска до вина, то не зайвими будуть і фрукти.

У галереї зібрані варіанти оформлення нарізок, які мають спокусливий вигляд.

Сирна дошка – це досконала пропозиція як для дружньої компанії, так і для романтичної вечері. Сир відмінно поєднується з джемами, гірчицею, сухофруктами, медом, горіхами і вином.

Можна зробити акцент на різноманітності або створити тематичну сирну тарілку. Кількість сирів на дошці повинна бути непарною: 3,5,7 і тут дуже важливо не переборщити з кількістю, як поданих сортів так і розмірами шматочків сиру.

Зараз ви читаєте новину «На заздрість усім: як здивувати гостей яскравою нарізкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі