четвер, 25 липня 2019 02:25

Кондитер дивує гурманів бридкими смаколиками
9

Морозиво зі смаком тропічних фруктів прикрашене грунтом із шоколаду та склом із цукору
Фото: boredpanda.com
Ванільне тістечко з кремом та манго примушує відвідувачів подумати, що офіціант преплутав замовлення
Вологий шоколадний торт прикрасили полуничним желе, просотали шоколадним ганашем з м'ятою
Пластичний шоколад і чорний порошок-безе створюють ілюзію справжніх недопалків
Яблучний десерт містить яблучну начинку. Личинки зроблені з шоколаду

Кондитер Бен Черчіль спеціалізується на створенні десертів, схожих на різні повсякденні продукти та предмети.

Шоколадні недопалки, меренга у вигляді попелу, гнилі яблука, наповнені заварним кремом, - приклади десертного мистецтва Черчіля. Кондитер дурить почуття, але захоплює шлунок, пише Boderpanda.

Шеф-кухар має більш ніж 10-річний досвід у кулінарії. Лише останні 3 роки почав робити випічку.

"Усе надихає мене. Це можуть бути сучасні події, засоби масової інформації, онлайн-культура. Але нещодавно хотілося побачити, як далеко я можу підштовхнути людське сприйняття і хороший смак", - говорить майстер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модне морозиво: показали апетитні способи прохолодного десерту

У 2017 році Бен випустив свою першу книгу під назвою "Їстівні ілюзії. Частина 1".

Український кондитер Марина Іванченко створює низькокалорійні солодощі. Жінка на власній кухні готує макарони-картини, торти з діамантами і тістечка з їстівними квітами.

Зараз ви читаєте новину «Кондитер дивує гурманів бридкими смаколиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі