понеділок, 05 серпня 2024 18:00

Ідеальні і соковиті чебуреки вдома. Чому тісто має значення

Ідеальні і соковиті чебуреки вдома. Чому тісто має значення
Соковиті чебуреки можна навчитись готувати вдома Фото: pixabay

Соковиті хрусткі чебуреки, якими ласують у закладах харчування, можна приготувати вдома.

Це чудовий варіант для ситного перекусу.

Головне в страві - правильно замішати ідеальне тісто, пише pixelinform.

Для приготування потрібно взяти 400 г борошна, 250 мл мінеральної води, трохи солі та олії.

Приготування

Просіяне борошно змішайте з чайною ложкою солі, склянкою мінералки. Додайте в масу три столові ложки олії.

Замісіть тісто. Текстура має бути гладкою.

Після цього тісто, що вийшло, треба обернути харчовою плівкою і залишити на півгодини.

За цей час можна приготувати начинку. Класичний варіант – подрібнена морква з цибулею, які поєднуються з фаршем, сіллю та перцем.

Як тільки все буде готове, тісто розділіть на рівні частини та розкотіть тоненько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додають горілку: секрет приготування хрустких чебуреків

Потім на один бік тіста треба викласти начинку, а другий прикрити. Залишиться лише защипнути тісто. Добре це робити виделкою.

Готуються чебуреки на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Приготувати апетитні м'ясні котлети не так важко, як здається. Але не всі знають, що додати у фарш аби вони вийшли ніжними та соковитими.

Всипте цукру. До такого трюку вдаються професійні кулінари. Цукор теж додають у фарш для чебуреків або біляшів.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальні і соковиті чебуреки вдома. Чому тісто має значення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі