пʼятниця, 12 лютого 2016 10:20

Фітнес-вечеря: як відсвятувати День Валентина і не набрати зайвих кілограм

На День святого Валентина так хочеться порадувати кохану людину романтичною вечерею. Але зробити це так, щоб не набрати зайвих калорій. Для цього не обов'язково морити себе дієтами. Потрібно їсти правильну їжу і не знущатися над своїм організмом. М'ясні страви у правильному поєднанні позбавлять від голоду без відчуття важкості. За таку вечерю чоловік буде вдячний, адже його серце можна підкорити смачною їжею.

Тушкована яловичина з курагою

Автор: kremen.today
 

Інгредієнти:

500 г моркви

1 кг пісної яловичини

3 зубчики часнику

2 цибулини

100 г кураги

500 мл яловичого бульйону або води

2 ч. л. солі

2 ст. л. тертого імбиру

Приготування:

Почистити моркву та цибулю. Моркву порізати крупними кубиками, а цибулю - дрібними.

Помити та подрібнити яловичину.

Курагу та часник дрібно порізати.

Змішайте всі інгредієнти і довести страву до кипіння.

Готувати на повільному вогні близько 50 хвилин.

Куряче філе з грибами під йогуртовим соусом

Автор: altarta.com
 

Інгредієнти:

300 г свіжих грибів

300-400 г курячої грудки

0,5 шт. лимона

1 зубок часнику

100 мл натурального йогурту

сіль, чорний перець

Приготування:

На великому вогні на сковороді обсмажити гриби і дрібно порізаний часник. Зняти їх на тарілку.

Курячу грудку потрібно нарізати шматочками по 2-3 см.

Їх слід посолити і поперчити. Гриби порізати кубиками.

На великому вогні розігріти сковородуу і налити оливкову олію.

На неї покласти курку і обсмажити 10 хвилин на великому вогні. Шматочки потрібно періодично перевертати.

Видавити з лимону сік і ним скропити курку. Гриби рівномірним шаром покласти на п м'ясо.

Зробити маленький вогонь і додати йогурт. Соус має стати густим, але не закипіти.

Залишити грудинку з грибами ще на 10 хвилин, періодично помішуючи.

Зараз ви читаєте новину «Фітнес-вечеря: як відсвятувати День Валентина і не набрати зайвих кілограм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі