вівторок, 11 травня 2021 10:06

Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати пишні млинці

Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати пишні млинці
Готові оладки подають зі сметаною чи варенням. Фото: facebook / Єлизавета Глінська

Переможниця кулінарного шоу "Майстер шеф-2" Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати апетитні млинці, родом із дитинства. Аби страва вийшла пухкою, кулінарка додає дріжджі.

Рецептом поділилася в Уoutube.

"Ці дріжджові оладки асоціюються у мене з бабусею і мамою, домашнім теплом і затишком", - написала Глінська.

Інгредієнти:

молоко - 200 мл

цукор - 5 г

ванільний цукор - за смаком

сухі дріжджі - 2 г

борошно - 150 г

олія - 20 мл

сіль - дрібка

Приготування:Просіяне борошно поєднати з цукром і дріжджами. Відкласти на 10 хв. Додати сіль, тепле молоко, олію й змішати до однорідності всі інгредієнти. Готове тісто накрити рушником і настояти в теплому місті 30 хв. На розігріту сковорідку ложкою викласти тісто. Обсмажити до готовності з обох сторін. Готові млинці викласти на паперовий рушник, аби прибрати зайвий жир. Страву подавати зі сметаною чи улюбленим варенням за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глінська розповіла, як приготувати смачне печиво

Хлібці щороку все більше підкорюють не лише поціновувачів здорового харчування, але й вегетаріанців. Є джерелом безлічі корисних елементів. У складі закуски лише натуральні інгредієнти: насіння, вода, мука та масло.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета Глінська розповіла, як приготувати пишні млинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі