четвер, 08 жовтня 2020 12:25

Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет овочевого соусу до м'яса

 

Урізноманітнити звичні страви можна за допомогою соусу. Спробуйте приготувати класичний овочевий під назвою Хогао. Його рецептом поділився популярний шеф-кухар Ектор Хіменеса-Браво.

З ними м'ясо та гарніри матимуть новий смак.

Інгредієнти:

50 г болгарського перцю

100 г зеленої цибулі

100 г цибулі

1 ч. л. олії

200 г помідорів

1 ч. л. томатної пасти

1 зубчик часнику.

Приготування:

Помити помідор, бланшувати в окропі і потім зняти шкірку. Нарізати помідор дрібними кубиками.

Цибулю дрібно нарізати і перекласти в миску. Зелену цибулю і часник нарізати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкий рецепт: пасту присмачують баклажанами та сиром

Із перцю видалити серединку і нарізати дрібними кубиками. З'єднати всі порізані інгредієнти в мисці і перемішати. Посолити і додати олію.

Підсмажити всі інгредієнти, крім томатної пасти, на середньому вогні. Коли овочі стануть злегка м'якими, додати томатну пасту і смажити соус 3 хв

Курячі салати із зеленню користуються популярністю у світі. Особливо "Цезар" та схожий на нього "Едельвейс".

Вони вишукані і одночасно смачні страви. У них входять філе, салат, яйця та сухарики. Хоч аможна й додавати перець чи помідори. Це класика, яка не виходить з моди. Головне - підібрати смачну заправку.

Зараз ви читаєте новину «Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет овочевого соусу до м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі