Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 13:31

До супу з креветками додають плавлений сир
8

Фото: Фото: Катерина Борісова

"Моя сім'я дуже любить перші страви, але набридли одноманітні, захотілось чогось незвичного", - розповідає Людмила Курикова з Волині.

Вирішила спробувати суп з креветками.

"Зізнаюсь, не дуже люблю морепродукти змішувати з чимось, але цей дійсно вийшов смачний", - каже жінка.

У кип'яток всипає тертий плавлений сирок, додає чайну ложку солі. Чистить 4 картоплини середнього розміру, нарізає дрібними кубиками, досипає до води з сиром. Велику морквину натирає більшою теркою, смажить на маслі. Досипає туди 400 грамів очищених креветок. Смажить ще 5 хвилин.

"Коли морква з креветками зарум'яниться, досипаю туди спеції, трошки досолюю. Спецій багато не люблю, дала трохи базиліку та кропу. Ще добре додати петрушки, але в мене не було. Висипаю моркву з креветками до каструлі, закриваю кришкою і ще 5 хвилин має покипіти на легенькому вогні", - додає господиня.

Людмила зауважує, що суп готувати дуже легко, зате він виходить цікавим і ситним. Після приготування, має настоятись 15-20 хвилин.

"Подавати треба гарячим, бажано з додаванням сухариків з білого хліба. Мені з сухарями сподобалось, а ось чоловіку сподобалося без хліба взагалі", - зауважує вона.

 

Зараз ви читаєте новину «До супу з креветками додають плавлений сир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути