четвер, 18 червня 2020 12:15

Дієтолог поділилася рецептом ідеального сніданку

Рецепти в яких мінімум інгредієнтів - завжди приваблюють. Адже вони прості, смачні і оригінальні. Локшина з омлетом - теж відноситься до таких страв. Ідеально підійде на сніданок і обід.

Про це розповіла дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в Facebook.

Автор: facebook.com
  Лапша - корисний та смачний варіант сніданку
Лапша - корисний та смачний варіант сніданку

Інгредієнти:

-яєчна локшина - 200 г

-яйця - 3 шт.

-цибуля зелена або шніт-цибуля - 1 пучок

-насіння кунжуту - 2 ст. л.

-соєвий соус - 2 ст. л.

-бальзамік або винний оцет - 1 ч. л.

-олія - 2 ст. л.

-кунжутна олія - темна

-сіль, перець - за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситний недільний обід: назвали 3 нові страви з картоплі

Приготування:

Зварити локшину у великій кількості киплячої підсоленої води. Відкинути на друшляк, промити і дати локшині обсохнути.

Збити яйця з 2 ст. л. води кімнатної температури, соєвим соусом і винним оцтом.

Велику антипригарну сковороду змастити олією і влити яєчну масу. Посмажити тонкий омлет - яйця повинні повністю схопитися.

Перекласти омлет на дошку, нехай трохи охолоне. Потім нарізати тонкою соломкою.

Подрібнити цибулю, як можна тонше.

Розігріти на сковороді, де смажився омлет 1 ст. л. рослинної олії. Покласти всю зелену цибулю, 1 ст. л. кунжуту, трохи посолити і обсмажити протягом 1 хв.

Додати локшину і омлет, поперчити, полити кунжутною олією, розігріти 1-2 хвилини і посипати кунжутом. Після відразу ж можна подавати до столу.

Вранці хочеться смачно поїсти. Та стояти годинами біля плити бажання жодного. Для збалансованого і поживного перекусу підійдуть страви з сиру. Які готуються за лічені хвилини.

Зараз ви читаєте новину «Дієтолог поділилася рецептом ідеального сніданку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі