субота, 04 липня 2020 12:30

Десерт із США: як смакують панкейки без молока

Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.

Рецептом незвичних млинців поділився шеф-кухар Антон Васильєв для Единственная.

Автор: Фото:sous-chef.ru
  М'які, солодкі, смачні американські млинці, які ще називають панкейки, відмінно поєднуються з медом.
М'які, солодкі, смачні американські млинці, які ще називають панкейки, відмінно поєднуються з медом.

Інгредієнти:

яйця - 2 шт.

маскарпоне - 400 г

манка - 150 г

цукрова пудра - 2 ст. л.

малинове варення - за смаком

малина - за смаком

Приготування:

Змішати маскарпоне, цукрову пудру, манку, яйця та муку. Обсмажити на сковороді без олії. Готові млинці викласти один на одного. Слої змастити маскарпоне та малиновим варенням. Прикрасити ягодами та фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мереживні млинці роблять дірявою пляшкою

Основа дієтичних млинців - вівсянка. Їх готують на антипригарній сковороді без олії.

Зараз ви читаєте новину «Десерт із США: як смакують панкейки без молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі