пʼятниця, 05 березня 2021 13:19

Чим здивувати на 8 березня: Глінська навчила готувати легкий святковий салат

Чим здивувати на 8 березня: Глінська навчила готувати легкий святковий салат
Салат Лізи Глінської зможе приготувати й лінивий. Фото: instagram.com

Єлизавета Глінська порадила приготувати весняний салат з буряка. Він легкий у виконанні і вітамінний. Для його приготування вам потрібно кілька хвилин, якщо завчасно зварити столовий буряк.

Його смак збагатить сир фета та кедрові горіхи.

Про це кухар написала у своєму Інстаграмі.

Інгредієнти:

300 г вареного буряка

15 г кедрових горіхів

70 г сиру фета

10 мл оливкової олії

сіль за смаком

Приготування:

Нарізати буряк тонкими кільцями, викладіть її на тарілку. Кедрові горішки обсмажте на сухій сковороді і посипте ними буряк.

Подрібнити руками сир і посипати ним салат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимовий пиріг з мандаринами від Єлизавети Глінської

Викласти зверху листя салату і полити оливковою олією. За бажанням посолити.

Крім салату, на столі мають бути й інші закуски. Щоб не готувати банальних страв, можна нафарширувати яйця різними начинками.

Тоді Ви по-новому відкриєте смак цієї закуски. Кожен обов'язково знайде для себе щось особливо смачне.

Зараз ви читаєте новину «Чим здивувати на 8 березня: Глінська навчила готувати легкий святковий салат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі