середа, 16 вересня 2020 15:30

Багрір: марокканські млинці готують за півгодини

Багрір: марокканські млинці готують за півгодини
Багрір смажать тільки з одного боку. Фото: Nada Kiffa | Taste of Maroc

Марокканські млинці перш за все відрізняються від українських тим, що готуються із додаванням манної крупи.

Завдяки ажурним дірочкам, які утворюються внаслідок додавання дріжджів - страва має оригінальний вигляд. Подають зі збитими вершками, ягодами, джемом, або медом.

Інгредієнти:

борошно - 60 г

манка - 125 г

розпушувач для тіста - 4 г

цукор - 1 ч. л.

сіль – за смаком

сухі дріжджі - 3 г

тепла вода - 250 г

Приготування:

Змішати всі сухі інгредієнти, додати теплу воду і перемішати. Залишити тісто на 15 хвилин. Смажити млинці на добре прогрітій антипригарній сковороді під кришкою. Готувати з одного боку. Тісто повинно стати сухим та покритися дірочками. За 45-50 секунд млинець повністю пропікається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаюча майстерність: японка перетворює їжу у витвір мистецтва

Панкейки - популярний американський десерт. Місцеві його обожнюють їсти на сніданок, так само, як ми сирники. Адже готується швидко. Не потребує багато інгредієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Багрір: марокканські млинці готують за півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі