масло вершкове - 100 г
лимон - 1 шт.
цукор - 100 г
борошно - 250 г
яйця - 1 шт.
згущене молоко - 1/2 банки
Крем:
сік - 2 лимонів
борошно - 50 г.
цукор - 1 склянка
молоко - 800 мл.
яєчні білки - 4 шт.
арахіс мелений - 100 г.
кокосова стружка - 50 г.
Приготування:
Для тіста потрібно вершкове масло, цукор і яйце перемішати до однорідної маси.
Потім додати до тесту терту лимонну цедру і згущене молоко.
До цих продуктів просіяти борошно.
Деко змастити маслом і посипати борошном. Покласти в нього готове тісто. Повинен вийти просто корж.
Випікати його потрібно в розпеченій духовці 15 хвилин.
Для крему борошно, цукор і лимонний сік розмішати в молоці. Зробити маленький вогонь і на ньому зварити, весь час помішуючи, густий крем.
Поставити на 10 хвилин в сторону. Коли трохи охолоне, додати білкову піну.
Коли повністю охолоне покрити товстим шаром лимонного крему і посипати зверху меленим арахісом або кокосовою стружкою.
Порізати на шматки різної форми або покласти один шар на інший.
Коментарі