неділя, 01 серпня 2021 02:28

Ярославський пояснив, як приготувати апетитні ліниві вареники

Ярославський пояснив, як приготувати апетитні ліниві вареники
Готову страву можна прикрасити будь-якими ягодами за смаком. Фото: yaroslavskyi_vova/instagram

Ліниві вареники - популярний сніданок серед українців. Страва полюбилася через приємний смак. Відмінно поєднується із солодкими та соленими компонентами: шкварками, розтопленим шоколадом, ягодами чи згущеним молоком.

Секретами приготування в Instagram поділився Володимир Ярославський, шеф-кухар.

Інгредієнти:

сир - 400 г,

борошно - 85 г,

яйце - 1 шт.,

цукор - 40 г,

Для соусу:

Білий шоколад - 80 г,

вершки 20% - 100 г,

ягоди - 120 -150 г,

горіхи - 30 г.

Приготування:

Позбавити сир зайвої вологи, вичавивши зайву рідину руками. Поєднати сир, цукор, яйце та борошно. Вимішати тісто. Розподілити на шматки та сформувати кульки чи овальні вироби. Варити в підсоленій воді. Засипати в кип'яток, коли підіймаються, проварити ще хвилину та дістати з води. Для соусу в сковороду влити вершки, додати шоколад і довести до кипіння. В отриману рідину засипати вареники та готувати хвилину, щоб загус соус. Додати ягоди, змішати та викласти на тарілку. Додатково прикрасити ягодами та подрібненими горіхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати пшеничний хліб з буряком і беконом: рецепт від Клопотенка

Суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати незвичний сніданок із кукурудзи. Апетитні оладки подає з гострим соусом.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський пояснив, як приготувати апетитні ліниві вареники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі