середа, 20 січня 2021 10:46

Ароматну курячу печеню готують у горщиках

Печеня добре тим, що це і основна страва, і гарнір в одному. Після її приготування не потрібно думати чим би ще доповнити страву.

Курка в горщиках готується швидко і має ідеальний смак. Подача цієї страви дуже незвичайна і скоріше хочеться дізнатися, що там всередині. З такою простою і смачною стравою впорається навіть початківець кулінар

Автор: ukr.media
  Дали легкий рецепт курячої печені з грибами
Дали легкий рецепт курячої печені з грибами

Інгредієнти:

Куряче філе 120 г

Морква 30 г

Гриби 40 г

Цибуля 30 г

Корінь селери 30 г

Часник 1 зубчик

Вода 60 г

Чорний мелений перець за смаком

Приготування:

Нарізати соломкою гриби, цибулю та моркву. Обмажити і додати порізане куряче філе

Очистити від шкірки корінь селери і нарізати соломкою. Усе змішати, посолити та перчити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясо на Різдво: 3 апетитні страви для пригощання гостей

Додати часник і перекласти печеню в керамічні горщики. Долити трохи води. Поставити в розігріту духовку 40 хв.

Фарширована качка гарно виглядає на столі, але її варто довго готувати. Якщо дотримуватися технології підготовки, м'ясо вийде ніжне і соковите.

У цій статті зібрані рецепти фаршированої качки в духовці до Різдва. Кожна з цих рецептів обов'язково сподобається усім гостям.

Зараз ви читаєте новину «Ароматну курячу печеню готують у горщиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі