середа, 23 вересня 2020 02:28

Апетитні млинці: показали вражаючі способи подачі
13

Для смаження рекомендують використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.
Фото: idei-dekoru.com
Для смаження рекомендують використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.
Для смаження рекомендують використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.
Для смаження рекомендують використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.
Для смаження рекомендують використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.

Млинці обожнюють кулінари з усього світу. Їх можна подавати на закуску, основну страву та навіть десерт. Начинки додають найрізноманітніші: джем, шоколад, сир, м'ясо, овочі та фрукти. Для приготування найкраще підходить пшеничне борошно. Але також можна використовувати гречане чи вівсяне. Щоб млинці вийшли ніжними, борошно слід просіяти 2-3 рази.

Інгредієнти:

молоко – 500 мл

вода – 500 мл

сметана – 225 г

яйце – 5 шт.

цукор – 3 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

борошно – 500 г

олія – 25 г

Приготування:

Змішати сметану з яйцями. Додати борошно, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Влити олію та воду, збити до однорідності. Дати тісту настоятися 20 хвилин. Смажити тонкі млинці на розпеченій сковорідці з двох боків по 2 хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багрір: марокканські млинці готують за півгодини

Апетитні оладки – ідеальна страва для сніданку. Від млинців відрізняються розміром і товщиною. Вони менші в діаметрі, але пишніші.

Зараз ви читаєте новину «Апетитні млинці: показали вражаючі способи подачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі