Інгредієнти:
вершки - 2 ст. л.
цукор - 60 г
молоко - 125 мл
сухарі панірувальні - 125 г.
масло вершкове - 50 г.
яйця - 2 шт.
коньяк - 1 ч.л.
мигдаль тертий - 2 ст.л.
борошно - 60 г
сода - 0,5 ч.л.
Приготування:
Жовтки відокремлює від білків. Білки збиває в пишну піну, а жовтки перетерає з цукром.
У панірувальні сухарі всипає борошно, тертий мигдаль, какао і перемішує.
Далі поступово вводить інші продукти. В останню чергу в тісто для пудингу вводить збиті білки і коньяк, перемішує.
"Тісто досить щільне, якщо не буде виходити вимішую ложкою або руками. Воно має вийти однорідним" - уточнює.
Форму для пудингу застеляє фольгою. Можна взяти дві невеликі форми.
Готувати шоколадний пудинг на пару протягом години, якщо ж використовувати дві невеликі форми, кількість часу потрібно скоротити в два рази.
Коли шоколадний пудинг вихолов перекладає на тарілку, розрізає, доповнює фруктами.
Посипає цукровою пудрою і подає до столу.
Коментарі