вівторок, 17 листопада 2015 12:24

Англійський шоколадний пудинг присмачують коньяком
4

"Про цей десерт дізналася від сестри, вона вже 3 роки живе в Англії. Там це суто різдвяна страва і необов'язково солодка. Я люблю готувати дітям шоколадний пудинг, який дуже простий і не займає багато часу", - каже киянка Людмила Добролюб, 32 роки.

Інгредієнти:

вершки - 2 ст. л.

цукор - 60 г

молоко - 125 мл

сухарі панірувальні - 125 г.

масло вершкове - 50 г.

яйця - 2 шт.

коньяк - 1 ч.л.

мигдаль тертий - 2 ст.л.

борошно - 60 г

сода - 0,5 ч.л.

Приготування:

Жовтки відокремлює від білків. Білки збиває в пишну піну, а жовтки перетерає з цукром.

У панірувальні сухарі всипає борошно, тертий мигдаль, какао і перемішує.

Далі поступово вводить інші продукти. В останню чергу в тісто для пудингу вводить збиті білки і коньяк, перемішує.

"Тісто досить щільне, якщо не буде виходити вимішую ложкою або руками. Воно має вийти однорідним" - уточнює.

Форму для пудингу застеляє фольгою. Можна взяти дві невеликі форми.

Готувати шоколадний пудинг на пару протягом години, якщо ж використовувати дві невеликі форми, кількість часу потрібно скоротити в два рази.

Коли шоколадний пудинг вихолов перекладає на тарілку, розрізає, доповнює фруктами.

Посипає цукровою пудрою і подає до столу.

Зараз ви читаєте новину «Англійський шоколадний пудинг присмачують коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі