середа, 24 червня 2020 15:03

Як приготувати окрошку за класичним рецептом

У спекотну пору року окрошка набула шаленої популярності. Адже страва легка, поживна та освіжаюча. До того ж не потребує багато часу на приготування.

Автор: 1000.menu
  Подають страву прикрашену зеленню.
Подають страву прикрашену зеленню.

Інгредієнти:

варена картопля - 5 шт.

редиска - 10 шт.

варені яйця - 5 штук

огірок - 3 шт.

варена ковбаса - 300 г

укроп - 1 пучок

зелена цибуля -1 пучок

сметана - за смаком

квас - за смаком

спеції - за смаком

Приготування:

Нарізати кубиками картоплю, яйця, редиску, огірки та ковбасу. Змішати всі інгредієнти та додати спеції. Залити квасом та ще раз ретельно перемішати. Страву подавати холодную.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаспачо подають із товченим льодом

Коли на кожному кроці продають ароматний квас, спокуса скуштувати його ще більша. В напій домашнього приготування додають житній хліб та м'яту.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати окрошку за класичним рецептом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі