З найбільш відомих сніданків на швидку руку, яєчня звичайно лідирує. Щоб урізноманітнити ранкове меню, пропонуємо вам рецепт яєць по-флорентійськи. Такий сніданок не тільки смачний, але і корисний. Час приготування приблизно 20 хвилин.
Інгредієнти:
Яйця - 6 шт.
Шпинат - 300 г
Масло вершкове - 60 г
Вершки - 50 мл
Сир - 50 г
Шпинат припустіть у вершковому маслі.
Викладіть дно і стінки кокотниці тонким шаром шпинату.
Збийте яйця, посоліть, поперчіть.
Залийте яйця в кокотницю, поставте тушкувати на невеликий вогонь.
Коли яєчна маса схопиться, зверху в кокотницю налийте вершки, посипте тертим сиром і відправте в духовку на декілька хвилин, щоб верх зарум'яниться.
×
Коментарі