вівторок, 08 квітня 2014 11:22

Яйця по-флорентійськи готують близько 20 хвилин

Яйця по-флорентійськи готують близько 20 хвилин

З найбільш відомих сніданків на швидку руку, яєчня звичайно лідирує. Щоб урізноманітнити ранкове меню, пропонуємо вам рецепт яєць по-флорентійськи. Такий сніданок не тільки смачний, але і корисний. Час приготування приблизно 20 хвилин.

Інгредієнти:

Яйця - 6 шт.

Шпинат - 300 г

Масло вершкове - 60 г

Вершки - 50 мл

Сир - 50 г

Шпинат припустіть у вершковому маслі.

Викладіть дно і стінки кокотниці тонким шаром шпинату.

Збийте яйця, посоліть, поперчіть.

Залийте яйця в кокотницю, поставте тушкувати на невеликий вогонь.

Коли яєчна маса схопиться, зверху в кокотницю налийте вершки, посипте тертим сиром і відправте в духовку на декілька хвилин, щоб верх зарум'яниться.

Зараз ви читаєте новину «Яйця по-флорентійськи готують близько 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі