четвер, 04 липня 2019 23:28

10 нових способів подачі овочів
10

Фото: one-stop-party-ideas.com

Яскраві та соковиті овочі є прикрасою столу. Вони підвищують апетит та підсилюють смак решти страв. Але щоб звичайна овочева нарізка стала головним блюдом святкового столу, потрібно постаратися з подачею. І ось кілька ідей, які допоможуть здивувати гостей.

Зручно подати їх у вузьких склянках відразу із вершковим соусом.

Або використати капусту замість соусниці.

Найбільший ажіотаж мають свіжі овочі на крижаній подушці. Холод допомагає їм довго залишатися хрусткими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 кращих рецептів із помідор без теплової обробки

Для дитячого свята викладіть овочі у вигляді яскравої і привабливої ​​картинки. Це можуть бути дивовижні птахи, герої казок і мультфільмів, морські мешканці або смішні чоловічки. Процес може зайняти трохи більше часу, ніж ви планували, але це того варто - якщо хоч один маленький гість поповнить свій запас вітамінів, з'ївши кілька шматочків овочів.

Створити вінок зі свіжих овочів дуже просто. Досить виготовити основу з харчової фольги, обернути її листям салату і увіткнути в неї шматочки овочів, нанизані на зубочистки і шпажки. У центрі вінка встановіть соусницю на високій ніжці або келих для мартіні.

Полтавець Роман Вовк робить корисні чипси, які можна вживати навіть при схудненні. За основу бере різноманітні фрукти та м'ясо без жодних добавок. Називає їх "фріпсами" і "джерками" відповідно. Чипси продає у соцмережі "Інстаграм". Має близько сотні клієнтів на місяць.

Зараз ви читаєте новину «10 нових способів подачі овочів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі