Ексклюзиви
пʼятниця, 13 вересня 2019 07:25

Завод "Златогор" отримав на конкурсі п'ять відзнак

Автор: Олександр ЗУБКО
  Президент групи компаній ”Петрус” Людмила Русаліна й директор алкогольного напрямку Анатолій Галіщук тримають дипломи про відзнаки продукції заводу ”Златогор”. На дегустаційному конкурсі напоїв ”Бест дрінк 2019” компанія отримала п’ять найвищих нагород
Президент групи компаній ”Петрус” Людмила Русаліна й директор алкогольного напрямку Анатолій Галіщук тримають дипломи про відзнаки продукції заводу ”Златогор”. На дегустаційному конкурсі напоїв ”Бест дрінк 2019” компанія отримала п’ять найвищих нагород

10 вересня у Києві нагороджували переможців десятого щорічного дегустаційного конкурсу напоїв "Бест дрінк 2019". На ньому представили 39 зразків продукції вітчизняного виробництва. П'ять найвищих нагород за новинки ринку отримав Золотоніський лікеро-горілчаний завод "Златогор".

— Ми оцінювали зовнішній вигляд, смак і аромат, — каже Марина Чехун, заступник голови дегустаційної комісії. — За 100-бальною міжнародною системою 20 дають за вигляд і по 40 — за смак і аромат. Проводили закриту дегустацію: нам виносили бокали, без вказівок на бренд. Цього року було багато нових виробів і груп, зокрема з фруктових плодів і конопель.

До комісії увійшли спеціалісти алкогольних заводів, представники з Міністерства охорони здоров'я і Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації.

— Ми взяли п'ять гран-прі, — говорить Людмила Русаліна, президент групи компаній "Петрус" (ЛГЗ "Злато­гор"). — Це найкращий результат на цьому конкурсі.

Завод отримав нагороди за горілки Status Reserve, Status Reserve Black edition, а також конопляні настоянки Happy leaf "Амстердам" і "Ямайка" та настоянку "Статус шоколад". Виробники наголошують на оригінальності рецептур — ці напої не мають аналогів в Україні.

— Якість продукції розпочинається із контролю, — каже Світлана Проценко, директор із якості та контролю виробничих процесів Золотоніського лікеро-горілчаного заводу "Златогор". — У нас впроваджена сертифікована система безпечності продукції.

Завод налічує близько 150 позицій продукції. Нову лінію алкогольного виробу розробляють майже рік.

— Ми розробляли нашу продукцію на базі медичного канабісу разом із європейськими спеціалістами, — додає Людмила Русаліна. — У Європі вже декілька років, як і в Америці та Канаді, продукція на базі медичного канабісу популярна. І ми пишаємося, що завод "Златогор" і наші фахівці в Україні зробили таку продукцію світового рівня.

Конопляну настоянку "Амстердам" запустили на ринок майже три місяці тому.

Зараз ви читаєте новину «Завод "Златогор" отримав на конкурсі п'ять відзнак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути