середа, 14 листопада 2007 17:04

За СОТ "ухопляться" всі

Заступник міністра економіки Наталія Бойцун заявила: для завершення процесу вступу України до Світової організації торгівлі потрібно ухвалити кілька незначних поправок до законів. Мова йде про ті, що регулюють процедуру антидемпінгового розслідування.

Однак Верховна Рада розпочне роботу не раніше ніж наприкінці листопада. І схоже, що насамперед вона займеться  аж ніяк не СОТ.

Водночас раніше керівництво держави неодноразово заявляло: Україна вступить до організації до кінця цього року. Заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький, 31 рік, уважає, що шанси зробити це ще не втрачені.

— У цьому зацікавлені всі, — зауважує експерт. — Нинішній уряд прагне хоч у чомусь показати результативність своєї роботи. А демократична коаліція обіцяє ухвалити нові поправки в першу чергу. Інших економічних успіхів навряд чи можна очікувати найближчим часом. Тож всі мають ухопитися за цю ідею. Ідеться про те, хто отримає лаври переможця.

Зараз ви читаєте новину «За СОТ "ухопляться" всі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі