неділя, 25 березня 2007 16:43

Ющенко і Янукович створюють Україні позитивний імідж

Найкраще позитивний імідж Україні за кордоном створює президент Віктор Ющенко. Про це свідчить дослідження британського інституту Адама Сміта, яке з 2005-го проводить у Лондоні Український інвестиційний саміт.

Опитували представників 250 іноземних та українських компаній. Серед людей, які добре впливають на позитивний імідж України, назвали також прем"єра Віктора Януковича, бізнесмена, зятя Леоніда Кучми Віктора Пінчука, голову ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергія Таруту та першого заступника голови Секретаріату президента Арсенія Яценюка — тепер він уже міністр закордонних справ.

Присутність у цьому списку Віктора Януковича директор Міжнародного інституту приватизації, управління власністю та інвестицій Олександр Рябченко, 53 роки, пояснює так:

— Не всі іноземні інвестори прибувають в Україну з демократичних держав. А тому стабільність для них важливіша за демократію. Нинішній же уряд здається їм стабільним.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Янукович створюють Україні позитивний імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі