четвер, 01 листопада 2007 17:26

Ющенко дратує противників усього українського

 

60-річний Мирослав Чепа з Інституту психології Академії наук України наголошує, що у ставленні до Юлії Тимошенко наші співвітчизники дотримуються крайніх поглядів. Її або палко підтримують, або люто лають. Одні не вірять в її українськість, інші довіряють історіям про її махінації з газом.

— Тобто немає золотої середини, такого одночасного бачення плюсів і мінусів, — зазначає експерт.

Щодо Януковича спрацьовує неприйняття для певної частини населення його кримінального минулого. Деякі громадяни чітко пам"ятають про це і не можуть внутрішньо змиритися, що він може бути на такій високій посаді.

Ющенко демонструє свою українськість. Пасіка, любов до старовини притаманні українцям здавна. Отже, президент дратує тих, хто сприймає "в штики" усе українське.

— Буває, що політик людині приємний, та коли вона не впевнена в його результативності, то на нього переносить свої побоювання, — продовжує Мирослав Чепа. — Тому ці 30,5 відсотка стосовно Тимошенко можуть свідчити про що завгодно: люди на щось надіються або вже ні на що не сподіваються. Зміна знаку залежатиме від того, як вона себе покаже в подальшому.

Художника Сергія Пояркова, 42 роки, найбільше з політиків дратує Інна Богословська. На дострокових виборах вона потрапила до парламенту за списком Партії регіонів.

Пригадує, як Богословська була на теледебатах із Наталією Вітренко.

— Вітренко поруч із нею виглядала інтелігентною, витонченою, вихованою та привабливою, — каже Поярков. — Богословська — уособлення політичного хамства. Це найгірше, що може бути в політиці. Вона навіть хамовитіша за Калашнікова. Істерика, неаргументована лайка, обливання опонентів брудом — ось її інструменти. Вона для мене огидніша за Мороза.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко дратує противників усього українського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі