вівторок, 19 лютого 2008 16:56

У парламенті йде боротьба за владу

 

— Українське суспільство переважно адекватно реагує на блокування опозицією засідань Верховної Ради, — коментує результати опитування політолог Олександр Палій, 33 роки. — Майже всі розуміють, що йде банальна боротьба за владу. Суперечки навколо вступу нашої держави до НАТО чи незгода із підписанням "листа трьох" щодо приєднання України до Плану дій із набуття членства в Альянсі — це порожні приводи, створені для маскування.

Із думкою експерта щодо подій у парламенті погоджується і викладач фізики 47-річний киянин Олександр Кірєєв.

— Політики просто ділять спільний пиріг, — каже він. —  Усе інше — порожня балаканина. Не смішно, коли в країні протягом тривалого часу заблоковано законодавчий орган. Це сором на цілий світ. Наші політики нічого більше не вміють, окрім як безсоромно боротися за владу. При цьому придумують щось на кшталт НАТО чи того, як Несторові Шуфричу придавило ногу "лексусом". І все демонструється із пафосом — із непритомністю та викликанням "швидкої".

Зараз ви читаєте новину «У парламенті йде боротьба за владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі