четвер, 18 грудня 2008 17:13

У кого ви пожбурили б черевиком?

Під час прес-конференції президента США Джорджа Буша в Іраку місцевий журналіст Мунтазер аль-Заїді "обстріляв" його своїми черевиками. Так чоловік висловив протест проти окупації країни американцями. У кого з українських керманичів пожбурили б черевиком ви?


Олексій Анцибор, 45 років, підприємець:

— Насамперед у Ющенка, бо він найбільше допік. Розвалив "Нашу Україну" і помаранчеву коаліцію. А другий черевик кинув би у Януковича, щоб не заважав нікому працювати. А то тільки за владу бореться, хоче усіх підім"яти. Врешті-решт або розвалить Партію регіонів, або його звідти попруть.




Ірина Шинкарук, 29 років, співачка:

— Наші політики стали шоуменами й займають занадто багато місця в інформаційному просторі. Замість законодавчої роботи рекламують себе. Але черевики ні в кого не жбурляла б — це не моя манера спілкування. Висловлюю свій протест піснею чи в інтерв"ю. У житті я людина неконфліктна. Якщо мене хтось дратує, я з ним не спілкуюся. Є у мене пісня під назвою "Дістали". Її основна ідея така: якщо хочеш щось поміняти навколо, то треба змінитися самому.




Валерій Варламов, 68 років, пенсіонер:

— Людям треба закидати черевиками всіх нинішніх політиків. Бо вони злодії й дурні. Навіть якщо не крали б і захотіли зробити благо для всіх, то в них нічого не вийшло б — розуму не вистачить. Замість того, щоб шукати вихід із ситуації, вони лише терзають одне одного біля годівниці. Політика в Україні стала агресивним засобом грабежу народу. Я вже не вірю нікому. Усі вони нікчеми. Нині хороша людина не займається політикою, а мовчки робить добро іншим.




Наталія Вітренко, 56 років, голова Прогресивної соціалістичної партії:

— Для мусульман кинути в когось черевиком — означає завдати великої образи. В Україні це так не сприймають. Але зараз треба жбурляти всім у Стельмаха. Бо він здійснює державний злочин. Таке творити з валютою! Я — людина радикальна й жорстка, але не додумалася б до такого знущання над країною. За розвал економіки несуть також відповідальність Ющенко й Тимошенко. Оцю трійцю треба закидати тухлими яйцями, черевиками, гнилими помідорами і чим попало — вони того заслуговують.




Андрій Мохник, 36 років, аналітик:

— Ніж кидатися черевиками чи давати комусь копняка, краще усунути від влади усю нашу лже-еліту — Верховну Раду, Кабмін, президентську адміністрацію. Усі вони були введені в політику ще за часів Щербицького. Це колишні комсомольські інструктори, компартійні діячі, кагебістські стукачі. Своєю діяльністю вони руйнують державу. Зрештою, я б із великим задоволенням кинув черевика у Володимира Путіна, бо нині він уособлює споконвічну експансіоністську політику Кремля щодо України.

Зараз ви читаєте новину «У кого ви пожбурили б черевиком?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі