четвер, 27 вересня 2007 15:34

Тягнибок дає відповідь Тимошенко

У N454 "Газети по-українськи" від 21 вересня 2007 року було надруковано інтерв"ю з лідеркою БЮТ Юлією Тимошенко під назвою "До Верховної Ради проходять тільки три сили". У ньому містяться власні судження політика про партію "Свобода" на чолі з Олегом Тягнибоком. Зокрема, Юлія Тимошенко каже: "Є, наприклад, така собі маргінальна партія "Свобода" на чолі з Олегом Тягнибоком. Він — майже "рідний брат" Романа Козака. Того самого, який 2004 року говорив з усіх екранів: "Вікторе Андрійовичу, ваша жінка — американка...", та близький "родич" Дмитра Корчинського. Словом, штатний провокатор. Зрозуміло, що жодна "Свобода" до парламенту не потрапить. Це — технічний проект Партії регіонів, щоб відщепнути у демократичних сил бодай кілька голосів. Хочу попередити виборців, щоб не піддавалися маніпуляціям із боку різних "тягнибоків".

Від прес-служби ВО "Свобода" редакція отримала листа з вимогою розмістити у газеті відповідь на надане лідеркою БЮТ інтерв"ю. Наводимо повний текст відповіді ВО "Свобода":

"21 вересня у "Газеті по-українськи" Ю. Тимошенко вдалася до ворожих і образливих випадів проти ВО "Свобода" та її лідерів, брудних інсинуацій, а також допустила відверто наклепницькі твердження, метою яких було очорнити й дискредитувати особисто Олега Тягнибока.

Що могло змусити відомого політика, лідерку БЮТ опуститися до персональних образ і наклепів?

Напевно, не боязнь недобрати голосів, бо, як відомо, БЮТ втрачає депутатів не на виборах, а після них. Також маловірогідно, що на провокаційні висловлювання п. Тимошенко сподвигла загроза біло-синього реваншу, бо ж відомо, що такої загрози БЮТ не боїться, що доводить спільне з "регіонами" голосуванням за закон про Кабмін.

Поштовхом до істеричних наклепів швидше за все стала інформація про реальні рейтинги "Свободи" й неминучість подолання виборчого бар"єра, що ламає розрахунки кольорових "мегаблоків" продовжити "дерибан" держави.

Нагадуємо п. Тимошенко, що наклепи й публічні образи в Україні все ще вважаються правопорушенням і тягнуть за собою юридичну відповідальність та відшкодування збитків.

"Свобода" викликає Блок Юлії Тимошенко на дебати, щоб публічно дати відповідь на їхні провокаційні заяви".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок дає відповідь Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі