вівторок, 22 травня 2012 07:00

Судді можуть не ховати свої дорогі автомобілі

"Щодо Олімпійських ігор у Китаї Європейський Союз бойкот не підтримав. А в разі українського Євро-2012 це вже не здається принциповою проблемою. Чому? Залишається повторювати стару істину: економічні інтереси часто важливіші від будь-яких цінностей. Україна в економічному плані мало кому цікава, тож її бойкот ні для кого не буде болючим. Західні політики зможуть показати себе хоробрими борцями за демократію, хоча української проблеми так не розв'язати"

"Гнедь", Чехія

"Наскільки великий вплив на свідомість українців мають Алла Пугачова та Філіп Кіркоров? Коли позаторік до Києва з прощальним концертом приїхав норвезький гурт "А-ха", зала була майже порожня. Коли приїжджає Філіп Кіркорок, зали повні. Кіркорова люблять здебільшого літні українці, з портфелями та ностальгією за колишнім СРСР"

"Річпосполита", Польща

"Недавно парламентарі прийняли норму, яка дозволяє послати на всі чотири сторони всіх, хто буде цікавитися доходами служителів Феміди. Відповідні зміни до Закону "Про судоустрій та статус судів" були непомітно внесені за допомогою поправок до Податкового кодексу. Після таких новацій судді можуть не ховати свої дорогі автомобілі на задвірках і відкрито паркувати їх біля будівель районних судів"

"Фокус"

"Досить багато представників Егмонтської групи (вона об'єднує фінансові розвідки понад 120 країн, у тому числі й України. Її основне завдання — боротьба з відмиванням злочинних капіталів) останні кілька місяців енергійно займаються виявленням у всьому світі активів "сім'ї" Януковича".

"Дзеркало тижня"

Зараз ви читаєте новину «Судді можуть не ховати свої дорогі автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі