Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 18:25

Стельмах купив авто за мільйон гривень

У глави Національного банку Володимира Стельмаха обновка. Місяць тому він став власником "Мерседеса GL 450".

Тоді як сотні тисяч вкладників українських банків безрезультатно намагаються вибити свої кровні копійки з "укрпромбанків", "надр" та інших комерційних фінансових установ, глава НБУ заплатив за авто 1 млн 90 тис. грн. Це — більш як 2/3 його річної зарплати. Загалом за минулий рік він заробив 1 млн 513 тис. грн. Чималі начебто гроші. Але, схоже, з такими витратами головному банкірові країни їх катастрофічно бракуватиме. Тому він отримав 28 тис. грн "матеріальної допомоги" від держави торік і 13 тис. цьогоріч.

Цікаво й те, що 28 серпня Володимир Стельмах сплатив за автомобіль, а вже наступного дня "мерс" зареєстрували на його ім"я під держномером АА 4000 КМ. Такі номери дають машинам центральних органів влади. Згідно з техпаспортом, окрім власника, право на водіння автомобіля має ще один громадянин. Як з"ясувало інтернет-видання "Українська правда", це — штатний водій Стельмаха в Нацбанку. Отже, свого шефа він возитиме на його особистій машині, але — за державну зарплату.

Зараз ви читаєте новину «Стельмах купив авто за мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути