четвер, 22 лютого 2007 19:01

Що ви побажали б Вікторові Ющенку?

Сьогодні президентові України Вікторові Ющенку виповнюється 53 роки. Його день народження припадає на розпал політичного протистояння з урядовою командою, наступу на нього як на главу держави з одного боку й падінням його рейтингу як політика — з іншого. То як привітати президента і що йому побажати?




Мирослав Попович, 76 років, директор Інституту філософії НАН України:

— У ситуації, в якій нині перебуває Віктор Ющенко, треба мати велику силу — щоб подолати сум"яття в головах і душах наших співвітчизників. Я йому не заздрю. Тому передусім бажаю душевного спокою і мудрості, щоб знайти вихід із тієї кризи, в якій перебуває країна. Але це, швидше, побажання не на день народження, а на його президентські будні.




Ірина Шинкарук, 26 років, співачка:

— Побажала б президентові мудрості й здоров"я. Я привітала б Віктора Андрійовича піснею. Буквально днями в мене вийшов компакт-диск із написаними в різні часи творами. Може, привітала б  навіть кількома піснями. Однією з них могла бути "Це моя і твоя Україна", яка дала назву альбому. А другою — "Б"ють пороги" на вірші Тараса Шевченка. Вона не зовсім підходить для вітання з днем народження, але, напевне, у нього мурашки по шкірі побігли б.




Роман Лубківський, 67 років, письменник:

— Вітаючи президента цього дня, побажав би йому успіхів, рішучості й послідовності в учинках. Волею народу він посів найвищу посаду в державі. І я хотів би, аби Віктор Андрійович став моральним авторитетом для всієї української нації. Для цього в нього є все.




Наталія Вітренко, 54 роки, лідер Прогресивної соціалістичної партії:

— Для мене день Радянської армії та Військово-морського флоту — це велике свято. І мені дуже сумно, що цього дня ще й народився Ющенко. Я його не вважаю ні захисником Вітчизни, ні справжнім чоловіком, ні гарантом Конституції. І тому вітати його і щось йому зичити у мене нема жодного бажання.




Дмитро Гордон, 39 років, головний редактор газети "Бульвар Гордона":

— Я привітав би президента як людину, якій я, безумовно й незважаючи ні на що, симпатизую. Побажав би швидше навести лад у країні й розібратися з людьми, які прагнуть реваншу й рвуться до влади. Бути трохи різкішим, твердішим і обов"язково рішучішим у своїх діях.

Зараз ви читаєте новину «Що ви побажали б Вікторові Ющенку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі