пʼятниця, 09 січня 2009 16:31

Що робили ваші діти на канікулах?

Закінчилися шкільні зимові канікули. Як і все інше, відпочинок для дітей нині дорогий, отож для багатьох родин зайняти дітей протягом двох минулих тижнів було проблемою. Що ж робили ваші діти на канікулах?



Наталія Голуб, 49 років, підприємець:

— Наші старші діти вже дорослі, працюють. А наймолодший син навчається в п"ятому класі. Зараз щодня ходить на теніс, тренується в спорткомлексі, там узимку тепло. Якби не це, то й не знаю, чим би займався. У школі ніяких заходів не проводять. Розпустили дітей на канікули — і живіть як хочете. Сама за радянських часів працювала педагогом. Тоді були гуртки, культпоходи в кіно, музеї, театри.


Ігор Попов, 36 років, голова Комітету виборців України:

— Нашому синові п"ять років. Ми організували йому різноманітний і насичений відпочинок: Діда Мороза з подарунками, катання на лижах і санчатах. Ходили в ліс, смажили шашлики. Побували біля головної ялинки країни на Майдані, у декількох розважальних центрах і театрах.


Людмила Сухопарова, 52 роки, викладач інституту:

— Ліцей, де навчається дочка, організовував для учнів на канікулах поїздки в Польщу і Карпати. Вони коштували 2250 і 1200 гривень відповідно. Ми відмовилися через брак грошей. Три роки тому у восьмому класі донька їздила в Угорщину, тоді ми ще могли таке потягнути. Тепер просиділа вдома. Допомогла мені поклеїти нові шпалери в спальні. Читала українську класику, бо цього року буде проходити тестування з української мови. Каже, їй так краще засвоювати правила граматики, ніж заучувати.


Дмитро Капранов, 41 рік, видавець:

— Спочатку всі наші з братом четверо дітей відсвяткували з нами Новий рік. А другого січня відправили їх з очей подалі — із двома мамками в Болгарію. Наші дружини займаються туристичним бізнесом, тому це для нас не обходиться дорого. Андрій і Дмитро — студенти, Оксана та Сергій — ще школярі. Але для них щороку катання на бордах і Різдво за кордоном — це святе. Там і колядують, і кутю замовляють у місцевих ресторанах.

Зараз ви читаєте новину «Що робили ваші діти на канікулах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі