вівторок, 20 травня 2008 15:29

Семенюк мала б тихенько піти і не морочити нікому голови

У четвер Верховна Рада має розглянути питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна. У понеділок Кабмін скасував заплановану раніше приватизацію Одеського припортового заводу.

Незрозуміло, хто може стати новим керівником ФДМ. Призначений раніше урядом виконувачем обов"язків "бютівець" Андрій Портнов від цієї посади відмовився. Учора президент Віктор Ющенко ніби запропонував Юлії Тимошенко подати кандидатуру Наталії Королевської — також із БЮТу.

Старший економіст Центру "САSE-Україна" Володимир Дубровський, 45 років, вважає, що ситуація навколо Фонду держмайна спричинена відсутністю в Україні традицій цивілізованої передачі влади.

— Семенюк мала б першого дня роботи нового уряду написати заяву про звільнення, тихенько піти і не морочити нікому голови, — каже економіст.

Експерт нагадує: раніше президентська сторона хотіла її звільнення. Але посада голови Фонду держмайна стала інструментом боротьби з Юлією Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк мала б тихенько піти і не морочити нікому голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі