Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 06:00

Профспілкові оздоровниці України пропонують доступні і якісні послуги

Автор: фото: прес-служба ”Укрпрофоздоровниці”
  Пацієнтка приймає процедуру пресотерапії у профспілковому санаторії
Пацієнтка приймає процедуру пресотерапії у профспілковому санаторії

Україна має багаті й різноманітні природні ресурси, за допомогою яких лікувально-оздоровчі установи зміцнюють здоров'я громадян. Однією з таких установ, де застосовують курортні чинники, є система лікувально-оздоровчих закладів профспілок України. Про неї розповідає Микола Субота, голова правління приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України "Укрпрофоздоровниця".

— Немає таких захворювань, показаних для санаторно-курортного лікування, які не виліковували б у профспілкових оздоровницях, — каже Микола Васильович. — Тому люди, які хочуть поліпшити стан свого здоров'я, отримати заряд бадьорості й енергії, а часто — поєднати приємний відпочинок з ефективним лікуванням, вибирають саме санаторії "Укрпрофоздоровниці".

Дуже важливо, щоб за нинішніх умов розвитку нашого суспільства профспілкові оздоровниці могли запропонувати доступне та якісне санаторне обслуговування, ефективно і грамотно використовуючи при цьому лікувальні чинники своєї місцевості. Якнайкращі показники в цьому напрямі має курорт "Миргород". Тут, окрім захворювань гастроентерологічного профілю, ефективно лікують неспецифічні захворювання бронхо-легеневої системи, щитовидної залози, захворювань серцево-судинної і нервової систем, органів руху, сечостатевої системи. Також проводять реабілітацію після радикальної терапії онкохворих. Чудові умови відділення оздоровлення вагітних привертають сюди майбутніх мам. Відділення для реабілітації постраждалих від Чорнобильської катастрофи на курорті створено одним із перших в Україні. За понад два десятиліття тут напрацьовано найефективніші методики лікування. За шість місяців 2011-го на курорті поліпшили здоров'я близько семи тисяч людей. Загалом оздоровниці "Миргородкурорту" подарували здоров'я й незабутні враження декільком мільйонам людей із понад 30 країн світу.

На особливу увагу заслуговує санаторій "Березовий гай", який входить до складу "Миргородкурорту". Тут поєднують власні методики і світові технології, наукові розробки німецьких і українських фахівців, втілюють унікальну програму "Школа життя з діабетом". Санаторій є центром національного рівня високоефективної реабілітації хворих на цукровий діабет. Німецькі партнери визнають: такого комплексу, обладнаного найсучаснішим устаткуванням, у якому застосовують найефективніші методики, немає навіть у найкращих німецьких клініках. Завдяки новітнім методикам визначення мікроальбумінорії в сечі, С-пептида й антитіл глютаматдекарбоксилази в крові в санаторії визначають ризик захворювання на діабет за декілька років до клінічних проявів цієї недуги. У першому півріччі року в санаторії "Березовий гай" пролікували понад тисячу дорослих і дітей, хворих на цукровий діабет.

Не менш актуальним на курорті "Миргород" є лікування безпліддя в подружніх пар. Після лікування на курорті багато жінок пізнали щастя материнства.

Кажучи про найкращі заклади "Укрпрофоздоровниці", необхідно відзначити "Моршинкурорт". Він позиціонується як один із найбільш перспективних в Україні і за кордоном. Інтерес до нього останніми роками істотно зріс, адже в лікувальному ефекті перебування на курорті торік переконалися понад 30 тисяч пацієнтів, 2,5 тисячі з яких — іноземці.

"Моршинкурорт" є лідером у лікуванні хвороб печінки, підшлункової залози, шлунку, а також цукрового дібету. Цілющі джерела мінеральних вод з унікальними лікувальними властивостями, сучасна медична база, кваліфікований медичний персонал, оновлений номерний фонд і вдале розташування спальних корпусів у лісопарковій зоні створюють сприятливі умови для поєднання приємного відпочинку й лікування. До складу СКК "Моршинкурорт" входять: санаторії "Дністер", "Лаванда", "Перлина Прикарпаття", "Світанок", "Черемош", лікувально-діагностичний центр європейського рівня, бальнеолікарня, бювет мінеральних вод та загальнокурортний Палац культури. Досвідчені фахівці проводять діагностику захворювань та надають увесь комплекс лікувальних процедур. Однією з важливих складових лікування на курорті є правильно підібране дієтичне харчування. Лікарі розробили спеціальну систему дієт, діє замовна система збалансованого дієтичного харчування.

Керівники профспілкових оздоровниць нині з іще більшим завзяттям вивчають досягнення світової курортології, активно впроваджують їх у своїх установах, а отримані знання й досвід тут же застосовують на практиці. Так, санаторії "Укрпрофоздоровниці" за останній час поповнили свій медичний арсенал австрійським біохімічним аналізатором "Лаблайн-80". Він дозволяє визначити 66 біохімічних показників, а однотипних — понад 150. Придбали японський автоматичний гематологічний аналізатор. Цей апарат за 70 секунд видає 22 клінічні показники крові. Глюкозний аналізатор німецького виробництва за 3 секунди обробляє 30 пробірок. Закупили й інше передове устаткування.

Можу запевнити: здоров'я українців у надійних руках висококваліфікованих фахівців, високоосвічених професіоналів. Вони створять максимально комфортні умови для відпочинку, лікування й оздоровлення, проявлять індивідуальний підхід до кожного. Запрошую за здоров'ям у профспілкові оздоровниці!

Зараз ви читаєте новину «Профспілкові оздоровниці України пропонують доступні і якісні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути