неділя, 10 червня 2007 15:24

"Правиця" сама не пройде

 

Політолог Володимир Малинкович, 65 років, уважає, що "Наша Україна", "Народна самооборона" Юрія Луценка та "Рух-Українська правиця" неодмінно сформують виборчий блок.

— Незважаючи на те, що "Українська правиця" неодноразово висловлювала бажання створити на виборах альтернативу "Нашій Україні", окремо Тарасюк, Костенко та Матвієнко не наберуть достатньо голосів, — зазначає експерт. — Тому цілком логічним було б їхнє об"єднання з "Нашою Україною" та "Народною самообороною" Юрія Луценка.

Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик, 30 років, гадає, що "Народна самооборона" піде на вибори окремо. Якщо об"єднаються "правиця" із "Нашою Україною", якогось відчутного результату це не дасть.

— Максимум один-півтора відсотка, — каже Кулик. — "Правиця" — фактично політичний банкрот. Її лідери так і не змогли адаптуватися до нових реалій після кризи націонал-демократичного руху. Вони просто скочуються до ностальгії за рухівськими часами.

Зараз ви читаєте новину «"Правиця" сама не пройде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі