вівторок, 27 березня 2007 15:05

Популярність Луценка може зрости ще більше

 

Експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Іван Пресняков, 24 роки, вважає цілком прогнозованим досить високий результат громадського руху "Народна самооборона". Це при тому, що опитування проводилося ще до обшуку в квартирі Юлія Луценка.

— Його і "Народну самооборону" підтримують ті люди, які розчарувалися в поведінці "Нашої України" та Блоку Юлії Тимошенко, у відносинах між ними, — коментує політолог.

Водночас Іван Пресняков не впевнений, що "Народній самообороні" на наступних парламентських виборах вдасться набрати більше голосів, ніж отримала торік "Наша Україна".

— Вони можуть бути лише підмогою нині діючим опозиційним силам, — каже про "Народну самооборону" експерт. — Хоча після обшуків значно зросте і особистий рейтинг Луценка, і популярність його політичної сили.

Іван Пресняков переконаний, що тепер усе залежатиме від подальших дій екс-міністра внутрішніх справ.

Незвично високий рейтинг комуністів політолог коментує так:

— Частина голосів соціалістів перейшла до КПУ. Для "лівого" електорату важливою є послідовність політичної сили, яку вони підтримують. У якому політичному таборі ця сила перебуває, для них — питання другорядне. Соціалісти ж продемонстрували непослідовність. Компартія, принаймні публічно, ніколи такого не робила.

Зараз ви читаєте новину «Популярність Луценка може зрости ще більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі