вівторок, 10 квітня 2007 15:44

Після указу популярність Ющенка зросла

 

— Такий результат для президента є непоганим, — коментує опитування політолог Олександр Палій, 31 рік. — Помаранчеві сили отримали навіть більшу підтримку, ніж під час минулих виборів. Та й підтримка дій самого президента зростає.

Олександр Палій каже, що протягом останніх років президент свій авторитет утратив. Люди думали, що він не здатний на рішучі кроки. Та й підписання указу про розпуск парламенту не чекали.

— Але після указу популярність президента різко зросла, — говорить політолог. — Суспільство вже давно сумувало за сильною рукою та результативними діями влади. А те, що відбувається нині в стінах Верховної Ради, не задовольняє ні схід України, ні захід. Тому зараз президента підтримують навіть у тих східних регіонах країни, де раніше такої підтримки не було.

Олександр Палій переконаний: якщо президент демонструватиме свою силу та відповідальність за власні дії, його популярність одразу зростатиме. Щодо Донецька, то не треба думати, що там всі підтримують дії коаліції, каже експерт:

— Зараз на Донеччині майже третина населення не підтримує нікого — ані уряд, ані президента. Вони просто від цього втомилися.

Зараз ви читаєте новину «Після указу популярність Ющенка зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі