Ексклюзиви
понеділок, 14 грудня 2009 18:19

"Наше місце на площах та майданах"

Учасники мистецької акції "З Україною в серці" позитивно відгукнулися на зміну свого статусу: із довірених осіб — на спеціальних представників кандидата в президенти Юлії Тимошенко в окремих областях.

— Наше місце на площах та майданах, серед великої кількості людей, а не в кабінетах. Буде більше користі від того, якщо ми зустрінемося з якомога більшою кількістю людей і донесемо до них своє бачення майбутнього України — на чолі з Юлією Тимошенко. І не варто політизувати цю формальність та шукати сенсації там, де її немає, — говорять артисти. Їх позбавили рутинної організаційної роботи, яку мають виконувати довірені особи. Це, вважають, позитивно позначиться на результатах їхньої участі в мистецькій акції "З Україною в серці".

— Я засвідчую свою підтримку Юлії Тимошенко і буду робити все можливе, щоб вона перемогла, — каже народний артист Тарас Петриненко. — Для мене не має значення, в якому статусі я це роблю. Набагато важливіше — яку дорогу ми оберемо для України і для себе.

Спеціальними представниками кандидата в президенти Юлії Тимошенко в окремих областях стали Наталія Могилевська, Анастасія Каменських, Олексій Потапенко (Потап), Валерій Харчишин (група "Друга Ріка"), Руслана Лижичко, Ірина Білик, Тарас Петриненко, Тетяна Ліберман (Тіна Кароль), Віктор Бронюк (гурт "ТіК"), Вадим Красноокий (група "Мед Хедс XL"), Олександр Сидоренко та Олег Михайлюта (гурт ТНМК), Кароліна Куєк (Ані Лорак) та Євген Коваленко (керівник вокально-інструментального ансамблю "Кобза").

Зараз ви читаєте новину «"Наше місце на площах та майданах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути